Over ons

Ontspannen genieten van goede wijn, in een mooie omgeving te midden van prettig gezelschap. Dat is waar Vinesse voor staat. De persoonlijke beleving staat centraal. Daarom is het mogelijk om deze wijnen te proeven tijdens een fair of proeverij bij u in de buurt. Weet u precies wat u lekker vindt? Bestel dan online in onze wijnwebshop. Vanaf 150 Euro bezorgen we gratis door heel Nederland. Vinesse levert gegarandeerde kwaliteit en hoge service tegen eerlijke prijzen.

Persoonlijke Passie

Wijn staat voor ons gelijk aan genieten. Het is de optelsom van levenslust en levenskunst. Daarom werken we alleen samen met wijndruiventelers en wijnmakers, die dit vol kennis en passie doen. We gaan regelmatig op ontdekkingstocht en onderhouden nauwe banden met de bijzondere wijnboeren die we ontmoeten. In onze nieuwsbrieven vertellen we het verhaal achter de prachtige wijn, wijngaarden of wijnboer.

Persoonlijke smaak

Over smaak valt niet te twisten. Wijn moet passen bij de persoon, de gelegenheid, de sfeer en de hapjes of gerechten die geserveerd worden. Het is uitzonderlijk om met wijnkennis te zijn geboren. De meeste stervelingen onder ons ontwikkelen smaak door te proberen en te experimenteren. Van halfzoet tot iets met vanilletonen, Vinesse heeft kwaliteitswijnen vor beginners en gevorderden. Ook bieden we u samen met uw vrienden, kookclub of ander genootschap graag een avond ter lering en vermaak aan via een wijnworkshop.

Samen genieten

Vinesse is opgericht door Corrie van Dieten en Bert Reijnders. Naast zakenpartners zijn we ook in het dagelijks leven een hecht stel, dat gelooft in hard werken en volop genieten. Graag delen wij onze passie, kennis en ontdekte pareltjes wijn met u. Proef, bestel of neem deel aan een wijnworkshop.

Het leven is te kort om slechte wijn te drinken!

Evenementen

Nu geen items gevonden

Meer evenementen

Proeverijen

Nu geen items gevonden

Meer proeverijen

Contact

Wijnimport Vinesse

Elzenstraat 15
5366 CA Megen
Tel: 0412-462358
E-mail: vinesewijnimport@outlook.com

Routebeschrijving